• header.jpg

  Zorg voor kennis,
  kennis voor zorg

  Kennr is hét interactieve online platform dat uw (zorg)organisatie helpt
  bij het verbeteren van de zorgkwaliteit, de ontwikkeling van medewerkers
  en kennismanagement.

Wie is Kennr?

Kennr is hét interactieve, online platform dat uw organisatie helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van zorg en bij de ontwikkeling van medewerkers. Op Kennr vinden uw medewerkers een compleet opleidingsaanbod, actuele kennis en de mogelijkheid om ervaringen te delen met andere (zorg-)medewerkers.

Ontwikkelen en verbeteren moet makkelijk en leuk zijn. Daarom werkt het platform heel inituïtief en is Kennr ook op alle mobiele devices toegankelijk. De medewerker van de toekomst vraagt daar ook om. Zorgvragen worden steeds complexer. Dat vraagt om andere vaardigheden en actuele kennis.

Kennr geeft uw organisatie inzicht in actuele vaardigheden en de ontwikkeling van uw medewerkers. Zo draagt Kennr bij aan de kwaliteit van zorg en perspectief voor mensen.

Kennr is een initatief van Zorggroep Alliade en ontwikkeld om te delen met andere (zorg)organisaties.

 

kennr-telefooninhand.png

Waarom Kennr?

foto-waaromkennr.jpg

Kennr is ontwikkeld omdat de zorgvraag verandert. De vraag wordt steeds specifieker en ook vaak complexer. Dat is een goede ontwikkeling, want dat betekent dat de cliënt gerichter ondersteund kan worden bij (het herstellen van) zijn kwaliteit van leven.

Tegelijkertijd zorgt de toenemende complexiteit voor nieuwe uitdagingen. Zowel voor de cliënt zelf als voor zijn omgeving. Hoe organiseren we de zorg zo goed mogelijk? Hoe maken we gebruik van nieuwe inzichten en van ervaringen van anderen? Hoe werken medewerkers aan hun eigen ontwikkeling? En hoe realiseren we met elkaar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven?

Wij geloven dat de zorgkwaliteit beter wordt, als medewerkers actuele kennis en de nieuwste inzichten voortdurend binnen handbereik hebben.

Onderscheidend

Kennr levert een bijdrage aan de kwaliteit van zorg. Kennr onderscheidt zich van andere platforms door:

 • Een gepersonaliseerd aanbod van kennis en nieuws voor zorgmedewerkers, vrijwilligers, cliënten en hun verwanten
 • Aan te sluiten op vragen en opgaven uit de dagelijkse (zorg-)praktijk
 • Persoonlijke ontwikkeling vanuit de praktijk te stimuleren: aan alle onderwerpen zijn opleidingen gekoppeld en vice versa. Zo vinden gebruikers makkelijk de activiteiten die passen bij de uitdagingen die ze in hun dagelijkse werk tegen komen.
 • Kennisdeling te stimuleren in de community
 • Een gevalideerde kennisbank
 • Aanbod van geaccrediteerde opleidingen
 • Het leveren van data voor de organisatie
 • Een intuïtieve navigatie. Je hebt geen instructie nodig om het platform te gebruiken
foto-onderscheidend.jpg

Word Kennr

We komen het graag laten zien!

Graag bespreken we hoe Kennr kan helpen bij de uitdagingen in uw organisatie. Met u bekijken we hoe medewerkers nog meer gestimuleerd kunnen worden actuele kennis toe te passen en zelf te werken aan hun ontwikkeling. En natuurlijk worden de mogelijkheden van ons platform nog beter zichtbaar in een live demonstratie.

Over Kennr