• veelgestelde-vragen

Veelgestelde vragen

Kennr is vernieuwend en nieuw. De mogelijkheden zijn veelzijdig. Zowel in toepasbaarheid, als in beheersbaarheid. We hebben een paar vragen die we regelmatig krijgen voor je op een rijtje gezet. Uiteraard met de bijbehorende antwoorden.

Werkt Kennr ook op mobiele apparaten?

Ja. We zouden willen zeggen: Kennr werkt júist op mobiele apparaten. Omdat medewerkers (steeds) minder achter een vaste computer zitten en hun dagelijks werk natuurlijk al helemaal niet achter een vaste computer uitvoeren, is het uitgangspunt van Kennr: mobile first!

Moet ik een heel redactieteam in dienst nemen om Kennr te beheren?

Nee hoor, dat hoeft niet. Bij aanschaf is Kennr gevuld met basisteksten. Deze worden door de Kennr-redactie actueel gehouden. Vanaf het moment dat een tekst aanpast naar je eigen organisatie, worden de updates (muv beschrijvingen) niet meer overgenomen. Vanaf dan beheer je je eigen Kennr. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld naar je eigen protocollen wilt verwijzen of je eigen specialisten wilt toevoegen.

Welke toegevoegde waarde heeft Kennr voor mij?

Met Kennr breng je kennis op de werkvloer. Actuele, relevante, gevalideerde kennis. Op een praktische manier opgeschreven en direct toepasbaar.

Over Kennr