• header-organisatiedude.jpg

    Zorg voor kennis,
    kennis voor zorg

    Kennr is hét interactieve online platform dat uw (zorg)organisatie helpt
    bij het verbeteren van de zorgkwaliteit, de ontwikkeling van medewerkers
    en kennismanagement.

Voor uw organisatie

Kennr brengt kennis op de werkvloer. Actuele, relevante en gevalideerde kennis. Op een praktische manier opgeschreven en direct toepasbaar. Daarnaast is Kennr ontwikkeld om medewerkers te helpen groeien naar de medewerker van de 21e eeuw.

Kwaliteit van zorg omhoog

Kennr brengt kennis op de werkvloer. Actuele, relevante en gevalideerde kennis. Op een praktische manier opgeschreven en direct toepasbaar. Daarnaast is Kennr ontwikkeld om medewerkers te helpen groeien naar de medewerker van de 21e eeuw.

Complexe zorgvraag
Wij worden met elkaar steeds ouder en blijven langer thuis wonen. Dat is een goede ontwikkeling, want dit betekent dat mensen steeds langer een hoge kwaliteit van leven kunnen ervaren. Maar met het ouder worden neemt de complexiteit van de zorgvraag ook toe. Dit stelt andere eisen aan kennis en vaardigheden van de zorgmedewerker. Hoe organiseren we de zorg rondom de cliënt zo goed mogelijk? Hoe maken we gebruik van nieuwe inzichten en van ervaringen van anderen? En hoe zorgen we voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven voor kwetsbare mensen? Uitdagingen die de medewerker samen met de cliënt en zijn familie aangaat.

Kennr verbindt praktijk met leren

Zorgmedewerkers lopen dagelijks tegen allerlei (zorg)vragen aan. Vragen waarop zij soms direct een antwoord nodig hebben en vragen die door (bij)scholing beantwoord kunnen worden. Vanuit die concrete situatie wil je als medewerker snel en makkelijk informatie, trainingen en opleidingen kunnen vinden. Met Kennr kan dat. Het platform is overal en altijd toegankelijk, zowel op de smartphone, tablet als op een desktop. Het platform zelf geeft medewerkers tips en stuurt zo nodig herinneringen voor trainingen.

Data voor sturing en verantwoording

Kennr houdt bij wie welke training en opleiding volgt. Iedere gebruiker heeft zijn eigen profiel. Tegelijkertijd geeft Kennr inzicht in wie welke informatie zoekt, waar zij zich ontwikkelen en welke aandachtspunten daar mogelijk zijn. Deze data helpen organisaties ook bij de verantwoording richting IGZ, HKZ, zorgkantoren, verzekeraars en gemeenten. Ook kunnen deze gegevens gebruikt worden als managementinstrument. Bijvoorbeeld bij het effectief besteden van middelen of voor verbetering van tevredenheid van medewerkers.

Uiteraard verspreidt Kennr geen informatie waarvoor geen toestemming is gegeven.

Wat levert Kennr op voor de gebruikers?

Word Kennr

We komen het graag laten zien!

Graag bespreken we hoe Kennr kan helpen bij de uitdagingen in uw organisatie. Met u bekijken we hoe medewerkers nog meer gestimuleerd kunnen worden actuele kennis toe te passen en zelf te werken aan hun ontwikkeling. En natuurlijk worden de mogelijkheden van ons platform nog beter zichtbaar in een live demonstratie.

Voor uw organisatie